info@kansai-helios.hu
+36 30 985 37 66

Dekorfestékek

Egy színek és festékek nélküli világ számunkra elképzelhetetlen. Ezért szeretnénk mindenkinek lehetővé tenni, hogy úgy rendezze be világát, ahogyan szeretné, azokkal a ragyogó színekkel, amelyekben örömét leli és amelyekből művészi inspirációt nyer. A festékek alkalmazási eljárásai annyira leegyszerűsödtek, hogy a legtöbb terméket már otthon, saját kezűleg is fel lehet hordani. Széles, számos felületre alkalmazható védő- és dekorfesték márkakínálatunkkal szeretnénk megfelelni vásárlóink színbeli elképzeléseinek, szükségleteinek és a világ trendjeinek.

A Helios Csoport legnagyobb márkájaként a Helios különféle felületekre alkalmazható védő- és dekorfestékek széles választékát kínálja. A BORI, a TESSAROL, a NITRO, a SPEKTRA és az IDEAL termékcsaládok folyamatos technológiai fejlesztéseink eredményeképpen jöttek létre, és egyet jelentenek a minőségi és környezetbarát festékekkel.

A Belinka 50 éve foglalkozik favédelemmel. Ezalatt az idő alatt mindig új, egyre fejlettebb favédő lazúrokat dolgozott ki. Szakértőink lekövetik, sőt, maguk alakítják a festékek terén létrejövő trendeket, valamint olyan összetevőket szereznek be, amelyek emelik a közvetlenül a fogyasztók részére kifejlesztett Belinka termékek minőségét.

A Zvezda márka alapválasztékot kínál a különféle típusú felületek dekorációjára és védelmére. Mivel hagyományai 1953-ig nyúlnak vissza, a Zvezdát mindig is tradicionális márkaként tartották számon, ám az utóbbi években elnyerte a fiatalabb generáció tetszését is. Tradicionális, ugyanakkor fiatalos márkaként a Zvezda minden megrendelő igényeit kielégíti, és határozottan jó ár-érték arányt képvisel.

A Neostik márkát több mint 50 évvel ezelőtt vezettük be a piacra, amikor az első kontakt gumiragasztót gyártani kezdték a térségben. Az utóbbi évtizedekben egyre több, otthoni és professzionális használatra tervezett ragasztó került kifejlesztésre, így a Neostik márkanév meg inkább a minőségi és erős ragasztó szinonimájává vált.

Helios katalógus