[email protected]
+36 30 985 37 66

Kereskedelmi fuvarozás

Mivel a kereskedelmi célokra használt járművek jobban ki vannak téve a negatív hatásoknak, a kereskedelmi fuvarozásban talán még erősebben jelennek meg a minőség iránti igények mint az autóiparban. A kereskedelmi fuvarozásban használt járművek festéseinek a stabilitás, korrózióvédelem és dekorativitás szempontjából specifikus, szigorú követelményeknek kell megfelelni.

A KANSAI HELIOS a fejlett kamion és kamion-alkatrész, busz, mezőgazdasági gép- és egyéb munkagépgyártók prémium partnere. Nagyra értékelt, jó hírű ügyfeleinkkel együtt nagyszerű eredményeket értünk el a vasút-, busz-, kamiongyártás- és korszerűsítés terén.

Autóbuszokon alkalmazott festékek – dekoratív és tartós

A KANSAI HELIOS dekoratív és tartós festékrendszereket kínál az autóbuszok külső felületén történő alkalmazásra. A buszok tartós védelmére a KANSAI HELIOS különösen ütésálló védőrétegeket fejlesztett ki, melyek az 1K PUR és MS polimer-bázisú ragasztók széles skálájával is kompatibilisek.

Teherautók és utánfutók – fejlett felületi védelem

Termékportfóliónk a közepes- és nagy teherautók, pl. tartálykocsik, dömperek, daruk és betonkeverők, valamint kamiontestek, karosszériák, kabinok, kiegészítők és utánfutók gyártása és karbantartása során alkalmazott fejlett festékmegoldásokat foglalja magába.

Munkagépek – különösen erős és tartós

A daruk, bulldózerek, markolók és targoncák erős korrózióvédelmet igényelnek, emellet a bevonatoknak jó vegyi ellenállósággal kell rendelkezniük. Az ilyen járműveken alkalmazott festékeknek távol kell tartaniuk a szennyeződéseket, a sót és a vizet, valamint a kopások ellen is védeniük kell. A munkagépeken alkalmazott megoldásainkat a legextrémebb körülmények között teszteljük, így azok hatékony és tartós védelmet biztosítanak.