[email protected]
+36 30 985 37 66

Munkagép-bevonatok – mezőgazdasági, építési és földmunkákhoz használatos eszközök

Innovatív, piacvezető technológiájának, valamint már bizonyított, a szektor legmagasabb követelményeit is kielégítő termékeinek köszönhetően a KANSAI HELIOS Csoport átfogó megoldásokat kínál a munkagépek festésére.

A daruk, bulldózerek, markolók és targoncák erős korrózióvédő bevonatokat igényelnek, amelyek ráadásul távol tartják a szennyeződéseket és a vizet, valamint a koptató hatások ellen is védenek. A munkagépeken alkalmazott megoldásainkat a legextrémebb körülmények között teszteljük, így azok hatékony és tartós védelmet biztosítanak.

A vízbázisú és olajbázisú festékek kínálata tartalmazza a magas kötőanyag tartalmú egyrétegű (közvetlenül a fémre felhordható) poliuretán festékeket, melyek globálisan a munkagép-gyártók által támasztott magas követelményeknek is megfelelnek.

A szektor-portfóliót a KANSAI HELIOS Csoport porfestékei mellett az E-festék, illetve a régebb óta a piacon lévő termékek is erősítik.

Ügyfeleink igényeire szabott munkagép-bevonat megoldások

A kutatás-fejlesztés, az értékesítés és a műszaki támogató csoportok közvetlen kapcsolata és együttműködése lehetővé teszi ügyfeleink különféle egyedi igényeinek kielégítését. A KANSAI HELIOS Csoportnál rendelkezésre álló innovatív technológiákat tömörítő és a különböző gyártási folyamatokat egy termékbe integráló, személyre szabott megoldásokért keresse értékesítési képviselőnket!

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!