info@kansai-helios.hu
+36 30 985 37 66

Tekercsfestékek

A tekercsfestés egy folyamatos, teljesen automatizált folyamat, melynek során a teljes felület bevonásra kerül. Az acél vagy alumínium lemezeket feltekerik egy tekercsbe, így azok készen állnak a további feldolgozásra. Ezek a termékek főként az építőiparban, a háztartási készülékek és autók gyártásánál használatosak.

A Helios minőségi, a tekercses festési eljárásokhoz alkalmazandó festékeket gyárt. Termékportfóliónk különböző alapozók és fedőrétegek, zománcfestékek és hátlapfestékek széles skáláját tartalmazza. Minden termékünket kifejezetten megrendelőink egyedi igényéhez igazítjuk. Termékeink kielégítik a legmagasabb mechanikai, kémiai-, és UV ellenállósági követelményeket is. Ezen felül alkalmasak a különböző tekercsfestő-sorokon történő alkalmazásokra is. Ezt saját kutatás-fejlesztési részlegünk és a tekercses festés alapját képező gyantagyártásunk teszi lehetővé.

A Helios az Európai Tekercsfestési Társaság (ECCA) tagja, mely a fémlemez-gyártók, valamint a fémiparban alkalmazott festékek gyártói és felhasználói legnagyobb és legbefolyásosabb európai társulása.

Amennyiben még többet szeretne megtudni, keresse értékesítőinket!