[email protected]
+36 30 985 37 66

Vasúti festékek

Ez egy egyedi címsor elem

A KANSAI HELIOS és a Rembrandtin REAILTEC néven egyesítette az összes eddigi, a vasúti festékek előállítása terén megszerzett tapasztalatait. Vasúti festékeink iránymutatók az egyszerű alkalmazás, az attraktív külső és az állandó korrózióvédelem terén. A RAILTEC lefedi az összes, vasúti festékkel szemben támasztott igényt, és különféle festéktípusok széles választékát kínálja: olajbázisú, vízbázisú, egykomponensű rendszereket, kétkomponensű rendszereket és gitteket.

Az egyszerű felhasználás minden termékünkre vonatkozóan garantált. Különösen környezetbarátak, a könnyen elpárolgó szerves anyagok aránya a megengedett szint alatt van, könnyen javíthatók és gyorsan száradnak. A vasúti kocsikat tartósan megvédik a korróziótól, a fakulástól, graffitiktől és egyéb károsodásoktól. A gazdaságosság garantált.

Partnereink nagyra értékelik az innovációt és az attraktív megjelenést. A dekoratív hatás fontosabb mint valaha. Különösen így van ez a közösségi közlekedésben. Festékeink különféle dizájnokat tesznek lehetővé: a fémes hatás és az effektek is megoldhatók a legkülönfélébb felületeken is.

A KANSAI HELIOS tizennégy különböző olajbázisú vasúti festékrendszert kínál.

A KANSAI HELIOS és a Rembrandtin a vasúti festékeket a vásárlók igényeire szabottan fejlesztette ki és válogatta össze. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos, általunk megszerzett tanúsítvány és referencia. A JSC Railway Research Institute (VNIIZHT) is jóváhagyta őket, valamint megfelelnek az Euro-Ázsiai Szabványosítási Tanács követelményeinek is. 40 éve büszkén állunk, világszerte több mint 40 országban működő nemzetközi vasúti járműgyártó szolgálatában – A Shanghai-i MAGLEV vasúti járműgyártótól az SBB Svéd Szövetségi Vasútig.

További információért forduljon hozzánk!