[email protected]
+36 30 985 37 66

Védőfestékek

A változékony időjárási- és környezeti körülmények az acélszerkezetek súlyos károsodását okozhatják. Festékrendszereinket a különböző fokú behatások elleni védelemre fejlesztettük ki. Bevonataink világszerte biztosítják az energiaellátás, a közlekedés, az építőipar és egyéb iparágak biztonságos működését.

A hidaktól, az elektromos távvezeték oszlopoktól az acélszerkezeteken át az ipari létesítményekig a minőségi oldószeres, ill. vízbázisú festékrendszereink ellenállnak a környezeti és vegyi anyagok okozta hatásoknak, valamint a hőmérsékletingadozás ártalmainak. Továbbá, a hőre habosodó tűzvédő rendszerek védik az épületek szerkezeti elemeit a tűz esetén előforduló összeomlástól.

Az összes termékmegoldásunk túlteljesíti a nemzetközi szabványt. A korrózióvédelem fontosságát előtérbe helyező szemlélet hatotta át tervezési folyamataikat. Mindezek eredményeképpen védőfestékeink megbízhatók, optimálisak, valamint teljes mértékben igazodnak felhasználóik egyedi elvárásaihoz.

Ügyfeleinket tapasztalt nemzetközi csapat segíti technikai kérdéseik megoldásában. Szakértőink felmérik a már meglévő védőrétegeket, optimalizált ajánlatokat készítenek elő, valamint az épület vagy a projekt élettartamának meghosszabbítását célzó technológiákat javasolnak. Felmérik a védendő felületet, illetve figyelemmel kísérik a kivitelezési fázist is.

Védőfesték-rendszereink értékeket óvnak meg. Számtalan szektorban fejtik ki jótékony hatásukat, pl.:

  • Úthálózati elemeken: hidakon, viaduktokon, szalagkorlátokon, függőleges jelzéseken, vízelvezető csöveken
  • Vasúthálózati elemeken: hidakon, alagutakon, elektromos hálózatokon, jelzéseken és a kezelő berendezéseken
  • Kikötőkben: darukon, stégeken, vezetékeken, silókban, ciszternákban, segédlétesítményekben
  • Az olajkitermelésben: olajfúró tornyokon és szivattyúkon, raktárakban, tartályokon és vezetékeken
  • Az építőiparban: acélszerkezeteken
  • Villamosságban: víz-, hő- és atomerőműveken, elektromos elosztóhálózatokon (oszlopokon és vezetékeken).

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!