[email protected]
+36 30 985 37 66

KANSAI HELIOS fényezők

Amikor csak a legjobb lesz elég jó

A fényezés a KANSAI HELIOS Csoport stratégiailag egyik legfontosabb tevékenységi köre. Folyamatosan invesztálunk a kutatás-fejlesztésbe, annak érdekében, hogy termékválasztékunkat mindig új, ügyfeleink kívánságainak és követelményeinek megfelelő termékekkel gazdagítsuk.

A szektor egyik kulcsszereplőjeként, konkrét színlehetőségeket fejlesztünk ki, melyek minden évben új árnyalatokat tartalmaznak. Következetesen bővítjük színválasztékunkat- és támogatásunkat.

Tudatában vagyunk annak, hogy a kiváló termékeken és színeken túl, szektorunkban a siker a kompetenciák és a know-how pontos átadását jelenti, egészen a felhasználókig. Ezért fejlesztettük ki egy részletes, mindenre kiterjedő képzési programunkat, amely a karosszériagyártók tevékenységének megfelelő kompetenciák elsajátításához szükséges elemeket tartalmazza.

A KANSAI HELIOS Refinish a már bizonyított és új fényezőmárkák összességét tömöríti. Ilyenek pl. a Mobihel, a S.M.A.R.T., a Colomix vagy az aprólékosabb munkadarabokhoz ideális GraviHEL, melyek az iparág vezető márkái.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!