[email protected]
+36 30 985 37 66

GRAVIHEL

GRAVIHEL rendszer - minden felületen nyerő

A GRAVIHEL egy aprólékos munkákhoz alkalmazható, kimagaslóan professzionális kötő-keverő rendszer, melyhez jelenleg 23 univerzális paszta (3 alumínium) és 15 kötőanyag tartozik. A rendszer több mint 8350 különféle (RAL, RAL design, NCS, Afnor, Brit standard és kereskedelmi szállítójárművek (Mobifleet) standardjainak megfelelő), árnyalat keverését teszi lehetővé megrendelőinknek.

A termékportfólió kiemelkedő rugalmasságot és gyors reakcióidőt kínál, optimális készletmennyiségekkel és alacsony kezdő befektetési költségekkel (keverőberendezés és színazonosító eszközök). A GRAVIHEL termékeket kitűnő takaróképesség, jellemzi. AGRAVIHEL paszták magas koncentrációal rendelkeznek, akár 90:10 arányú (1K fedőrétegekkel), illetve 85:15 (2K fedőrétegekkel) arányú keverést is lehetővé téve.

A GRAVIHEL kötőanyagok előretöltött, 5 és 20 literes vödrökben kaphatók, fix térfogattal. Ez teszi lehetővé vásárlóink számára a kötőanyagok és paszták különböző arányainak használatát, ebből kifolyólag igényeiknek és költségvetésüknek megfelelően hozhatják ki belőle az optimális ár/érték arányt. A leggyakrabban rendelt 5 és 20 literes előre feltöltött kötőanyagok gyors és egyszerű előkészítést tesznek lehetővé.

A színek előállítása terén szerzett tapasztalatainkat az autófényezőiparban egyesítettük, ennek eredményeként kiterjedt, a színválasztást elősegítő színkártyákból és poszterekből, valamint színkeresőből és színkockából álló színpaletta-dokumentációval állunk vásárlóink rendelkezésére.

A GRAVIHEL alapozók, 1K felső rétegek, 2K felső rétegek, 2K HS felső régetek, 2K felső rétegek, 2-régetű felső rétegek és 2K epoxi lakk további információiért kattintson ide:  www.gravihel-helios.com.