[email protected]
+36 30 985 37 66

KANSAI HELIOS – Tagja a globális festékek csoportjának

A KANSAI HELIOS tagja a világ egyik vezető fesékgyártó cégének – a KANSAI PAINT group-nak. Gyártással, forgalmazással és értékesítési tevékenységgel globális vevőkört szolgálunk ki világszerte. Legfontosabb értékünk a megbízhatóság, fejlődés és tudás, ami sikeressé tesz minket a mindennapokban és ügyfeleink igényeinek megfelelve segít az új termékek és szolgáltatások létrehozásában.

Ön az első számú ügyfelünk

A KANSAI HELIOS intelligens festéseit magas környezetvédelmi színvonal, know-how, illetve az innováció és a folyamatos fejlődésre való törekvés jellemzi. A KANSAI HELIOS Csoport 18 országban van jelen vállalataival és gyáraival a világon, ügyfélszolgálata az egész világon elérhető. Megrendelőink számunkra a legfontosabbak. A gyors kiszolgálás az egyik legfőbb erényünk, fő piacainkon ezért is vagyunk jelen helyi kereskedőinkkel. Csoportunk termékek és megoldások széles skáláját kínálja, minden festési technikához, rengeteg híres márka számára. A speciális piacok szakértőjeként a KANSAI HELIOS minden szükségletet egyedi, személyre szabott termékkel elégít ki.

A piac követelményeihez igazodó, fenntartható fejlődés

A KANSAI HELIOS Csoport kutatás-fejlesztési részlege a világ egyik legjobban felszerelt laboratóriumával rendelkezik. Mindig arra törekszünk, hogy a piaci igényeknek megfelelő fejlesztésekkel és új termékekkel álljunk elő. A környezetvédelmi és fenntarthatósági alapelveket mind a kutatás-fejlesztés, mind pedig a gyártás során mindvégig figyelembe vesszük. Új termékeinket és megoldásainkat a csökkentett energia- és erőforrás-felhasználás irányába toljuk el. A szénlábnyom minimalizálásával pedig igyekszünk a környezetre gyakorolt negatív hatásokat csökkenteni. Mi a KANSAI HELIOSnál így állítjuk tudásunkat ügyfeleink és a szélesebb társadalom szolgálatába.

Vezető pozíció, ismert márkákkal

A KANSAI HELIOS Csoport festékek és bevonatok széles skáláját kínálja különféle iparágak, professzionális felhasználók és fogyasztók számára. Megbízható márkák tucatjait egyesíti. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában vezető helyen állunk az útburkolati jelek terén, mi vagyunk a maglemez-lakkok legnagyobb előállítói és a vasút-ipar egyik legfontosabb európai festékgyártói, illetve a közép-kelet európai piacot mi látjuk el dekoratív festésekkel. A KANSAI HELIOS a nemzetközi autóipar minősített partnere.

Innováció

A KANSAI HELIOS minden alkalmazottja innovatív szellemiséggel rendelkezik, ami folyamatos fejlődésben és az újra való nyitottságban nyilvánul meg. Az innováció pedig elsősorban az új termékek és szolgáltatások piacra dobását jelenti. Megtalálható a csoport vállalatain belül is, a termelési és kutatás-fejlesztési részlegeken, sőt, az egyes folyamatokon belül is. Tudjon meg többet innovatív termékeinkről a KANSAI HELIOS Group website oldalon.