[email protected]
+36 30 985 37 66

Porfestékek

Az ipari festékek iránti egyre növekvő igényt a KANSAI HELIOS Csoport porfesték választékával igyekszünk kielégíteni. Porfesték rendszereink a folyamatos innováció, műszaki szakértelem és fejlett technológia eredményeképpen jöttek létre, lehetővé téve számunka a piaci egyedi igényeinek rugalmas kielégítését. A porfestékek oldószermentesek, környezetbarátak, és költséghatékonyak, ezáltal a felhasználásuk a jövőben egyre növekszik.

Felhasználás lehetőségek

A KANSAI HELIOS Csoport porfestékek széles választékát gyártja. Négy fajtájuk létezik: poliészter porfestékek, epoxi- porfestékek, hibrid(epoxi-poliészter) porfestékek és poliuretán porfestékek. A kültéri és beltéri alkalmazású dekoratív és védő célú porfestékek között biztosan megtaláljuk a technikai megoldást a piaci igényeinkre.

  • Munkagépek: mezőgazdasági munkagépek, kerti munkagépek, kerti szerszámok stb.
  • Háztartási gépek: hűtőszekrények, tűzhelyek, sütők, vízmelegítők, egyéb fűtőszerkezetek stb.
  • Építészet: ablakkeretek, homlokzati elemek, útjelzések, világító tárgyak, kerítések stb.
  • Elektromos szekrények: vezérlőszekrények, egyéb szekrények
  • Bútorok: kerti bútorok, irodai bútorok, kemping bútorok stb.
  • Kerámiák: cserepek, bögrék, vázák stb.
  • Autógyártás: fékek, rugók

Előnyök az Ön számára

Ügyfeleink több mint 750 különböző, rendelkezésre álló szín közül választhatnak, de személyre szabott porfesték színeket is kérhetnek, amelyeket igény szerint legyártunk, kis és nagy tételben egyaránt. Modern kutató-fejlesztő laboratóriumaink segítségével készen állunk a speciális igények kielégítésére. Egyes porfestékeinket a Qualicoat és a GBS is jóváhagyta.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!